Om os

ASTENIT er dansk. Ved at bruge Astenit's ressourcer reducerer du risikoen. Vi har gjort det mange gange før, og du kan føle dig tryg ved, at vi ved, hvor fælderne ligger, og hvordan man undgår dem. Vi er eksperter i at etablere og drive udviklings-, test- og integrationsprojekter bemandede med globale ressourcer.

Firmaet ASTENIT indehaves og ledes af Sten Falling, som er civilingeniør med speciale i telekommunikation. Han har arbejdet for kendte danske elektronikvirksomheder, siden 1987 med fokus på Østeuropa og Rusland og har derfor stor erfaring med østeuropæisk forretningspraksis.

"Efter mere end 150 besøg gennem næsten 20 år til byer som Moskva, St. Petersborg, Yekaterinborg, Perm, Chelyabinsk, Novosibirsk, Yaroslavl, Pskov, Samara, Kiev, Kharkov, Donetsk, Zaporosche, Rostov na Don, Minsk, Tallinn, Tartu, Riga, Vilnius, Kaunas etc. har jeg erhvervet en vis forståelse for, hvordan man etablerer og driver et samarbejde mellem østeuropæiske og danske virksomheder" siger Sten Falling.

Han tilføjer "Jeg har etableret og drevet et akkrediteret kontor i Moskva for en stor dansk virksomhed, etableret og drevet et joint-venture i Kiev og drevet et repræsentationskontor i Perm i Ural bjergene".

"Jeg var projektleder for projektet ESA / Russian Project Management and Organization Rules and Methods finansieret af European Space Agency. En stor del af arbejdet fandt sted hos den russiske rum virksomhed NPO Energiya i Kaliningrad nordøst for Moskva".

ASTENIT har også en afdeling i Sverige. Den ligger i Mariefred lidt uden for Stockholm

ASTENIT er medlem af: