Fjernstyringssystem for Windows

Et fjernstyrings system blev udviklet i 2004 af Digital Design i St. Petersborg for en dansk kunde.
De administrative faciliteter i Windows kan være vanskelige at bruge, fordi de er spredt i forskellige redskaber med forskellig bruger grænseflade. Derfor kan det være besværligt at administrere andre pc'er. Fjernstyrings systemet blev udviklet v.hj.a. Visual C++. Det samler mange af faciliteterne i ét værktøj og leverer en ensartet brugergrænseflade med let adgang til de mest almindelig brugte administrator faciliteter såsom Remote Command Console, Registry Editor, Event Viewer, Task Manager, Shared Folder, Services etc.
Fjernstyrings systemet understøtter alle Windows versioner fra og med MS Windows 95 både for den kontrollerende og den kontrollerede computer. En anden fordel ved systemet er at en remote management session bruger mindre båndbredde end en full terminal session. Alt i alt giver systemet mange fordele for store distribuerede netværk.

Dette er det første af en række systemer, Digital Design har udviklet for denne danske kunde siden slutningen af 2003 og samarbejdet fortsætter.